+385 51 293 620  info@fiumetours.hr  Ul. pod Kaštelom 5, HR-51000 Rijeka

1. SVIBANJ U ISTRI

Fiume Tours Rijeka

1. SVIBANJ U ISTRI

Termin:

01.05. - 02.05.2021. GARANTIRANI POLAZAK!!!

Cijena:

690 kn


Pošaljite upit za ovu ponudu

Program i detalji ponude:

2 dana /1 noćenja

Za putnike iz Rijeke i okolice - ukrcaj na Vratima Jadrana u 09:00 h

*** VRIJEDNOST VIŠE: SMJEŠTAJ U HOTELU  4*  PREKRASNOM RAPCU, WELCOME DRINK,DORUČAK I VEČERA BUFFET, 1 PIĆE UZ VEČERU, DEGUSTACIJA PROIZVODA OD TARTUFA

                                                     

1.dan ZAGREB – MOTOVUN - ROVINJ - RABAC

Polazak Iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 07:00 sati. Vožnja autocestom kroz Gorski kotar do Istre. Naše putovanje najvećim hrvatskim poluotokom započInjemo u gradu Velog Jože – Motovunu, po mnogima jednom od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 mnv prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa  - Motovunsku šumu. Krećemo s degustacijom najpoznatije istarske delicije – tartufom a nastavljamo šetnjom gradom uz posjet najpoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Nastavak vožnje do Rovinja – istarskog bisera fascinantne arhitektutre i jedinstvenog ozračja.. U “istarskoj Veneciji” nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Naš će Vam voditelj otkriti brojne skrivene tajne a nakon razgleda predlažemo da se počastite kavicom ili polpularnim aperol spritzom na jednoj od predivnih terasa. Odlazak do Rapca, smještaj u hotel, večera. Noćenje

2. dan RABAC – STAZA  SENTONA -  LABIN – OPATIJA – ZAGREB

Doručak. Ujutro predlažemo šetnju prekrasnom promenadom i kavicu na jutarnjem suncu.

Provjerite zašto je nekadašnje ribarsko mjesto postalo jedno od centara mondenog i lječilišnog turizma te se I sami uvjerite zašto se upravo plaže u Rapcu najčešće nalaze na promotivnim materijalima.  Za sve koji žele malo više aktivnosti predlažemo da se do starog grada Labina popnu prekrasnom stazom Sentona s koje se pružaju fantastični vidici na Rabac I Kvarner. Za one koji svoju kavicu na suncu žele ispijati duže na raspolaganju je autobus koji će ih dovesti na početnu točku razgleda. Slijedi razgled nepravedno zapostavljenog istarskog bisera koji ove godine slavi 100 godina Labinske republike. Naime, 2. ožujka daleke 1921. godine, krupnim slovima uklesan je ne samo u povijest Labina, Labinštine i Istre, već i cijele Europe. Štrajk rudara, iz kojeg je pokrenuta prva antifašistička pobuna na Starom kontinentu, te proglašena 37-dnevna samouprava kasnije nazvana „Labinska republika“, događaj je koji je ostavio neizbrisiv trag na Labinštini te su Labinjani izuzetno ponosni na njega kao i na svoje brojjne stanovnike od kojih ćemo spomenuti protenstanstkog teologa  Matiju Vlačića Ilirika i Istarsku revolucionarku Giuseppinu Martinuzzi.  U sklopu razgleda posjećujemo i Narodni muzej Labin koji se udomio u jednoj od najljepših baroknih palača Istre  uz brojne priče o gradu skriva i vjernu imitaciju rudnika gdje se posjetitelju vjerno prikazuje težak život rudara a nakon razgleda posjećujemo jednu od prekrasnih palača u kojoj ćemo isprobati vrhunsko istarsko maslinovo ulje.  Slobodno vrijeme u koje predlažemo da isprobate poznatu pizzu u pizzeriji Rumore, jednoj u Hrvatskoj koja je dobila laskav cestifikat  “vera napoletana”. Nakon pauze vožnje jednom od najljepših obalnih prometnica  s pogledom na Kvarner do  bajne  aristokratske Opatije kojom ćemo prošetati te si uzeti vremena za kavicu uz more. Povratak u Zagreb u večernjim satima.

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 690 KN  (REDOVNA CIJENA  ARANŽMANA: 750 kn)

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz  turističkim autobusom prema programu
 • Voditelja putovanja I licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju
 • Sve razglede prema program
 • Sve ulaze  u gradove I parking
 • Degustaciju proizvoda od tartufa u Motovunu
 • noćenje s doručkom u hotelu 4* u Rapcu
 • buffet večera u hotelu s uključenim 1 pićem ( voda + 0.25 vina ili soka)
 • welcome drink
 • proba maslinovog ulja
 • Razgledavanja prema programu
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Obavezne doplate:

·         boravišna pristojba i osiguranje, ulaznica u Narodni Muzej grada Labina s vodstvom te degustacija maslinovog ulja uz vodstvo -    50  kn

Cijene ulaznica:

•          transfer lokalnim autobusom od parkinga do ulaza u stari grad Motovun: 15,00 kn/osoba/povratna karta ( u suprotnom se hoda pješice uzbrdo cca 15 min)

•          ulaznica za motovunske zidine – 25 kn ( potrebno min 20 prijavljenih )

 

Cijena ne uključuje:

•          ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

•          Doplata za jednokrevetnu sobu: 190 kuna

•          karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu

•          osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje

•          osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

 

Popusti:

          Djeca  do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 100 kn

•          Odrasla osoba na pomoćnom ležaju NEMA POPUSTA

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.

Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

 

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo poslat ćemo 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana, putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator MONDO TRAVEL d.o.o; HR-AB-01-080093516. Sukladno ZPUT-u Agencija je s osiguravajućim društvom UNIQA osiguranje d.d. Zagreb temeljem Ugovora o osiguranju od dana 03.09.2020. ugovorila: osiguranje jamčevine za slučaj nesolventnosti koje omogućava Ugovaratelju/Putniku neposredno ostvarivanje prava iz jamčevine od osiguravajućeg društva pod brojem police 11 - 7002783444, te osiguranje od odgovornosti za štetu koju Agencija prouzroči Putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza iz Ugovora pod brojem police 45 - 7002783241. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Ugovaratelj/Putnik je dužan na najbrži način kontaktirati osiguravatelja UNIQA osiguranje d.d. Zagreb. Ovo vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja ili platne nemogućnosti Agencije i osiguranju od odgovornosti za štetu.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

Minimalni broj putnika: 30

Maksimalni broj putnika: 45

Prijave i rezervacije: FIUME TOURS  RIJEKA ;  Tel.: 051 293 620 ;   Email: info@fiumetours.hr

                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              


Galerija slika

Ova ponuda nema galerije slika.

Pošaljite upit za ovu ponudu


Fiume Tours Rijeka © Stranice izradio: Mar-Com Rijeka