+385 51 293 620 | +385 99 331 70 67  info@fiumetours.hr  Ul. pod Kaštelom 5, HR-51000 Rijeka

INDIJA – ZLATNI TROKUT NEW DELHI – JAIPUR – AGRA 7 DANA ZRAKOPLOVOM (IP)

Fiume Tours Rijeka

INDIJA – ZLATNI TROKUT NEW DELHI – JAIPUR – AGRA 7 DANA ZRAKOPLOVOM (IP)

Termin:

21.02.-27.02.2025. GARANTIRANI POLAZAK

Cijena:

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 1.630 € / RC 1.690 €


Pošaljite upit za ovu ponudu

Program i detalji ponude:

 

Predviđeni hoteli:

Delhi Zone Connect Saket 5*

Jaipur Sarovar Premiere 5*

Agra Clarks Shiraz 5*

 

 

Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene u cijenu aranžmana kao i sve ulaznice i izleti.

 

1. dan: ZAGREB – DOHA, 21.02.2025.

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb, na katu pored kioska Tiska, u 13:45 sati. Prijava na let Qatar Airwaysa na redovnoj liniji za Dohu u 15:45, predviđeno slijetanje u Dohu u 23:00 po lokalnom vremenu.

 

2. dan: DOHA – NEW DELHI, 22.02.2025.

Polet aviona iz Dohe u 02:20, predviđeno slijetanje u New Delhi u 08:25 sati. Organizirani transfer do hotela. Rana prijava u hotel (u cijeni aranžmana). Smještaj u hotel i doručak. Obilazak počinje posjetom Raj Ghatu, memorijalnom kompleksu Mahatme Gandhija, a nastavlja se odlaskom u jednu od najvećih indijskih džamija Jama Masjid koja je dokaz bogatog kulturnog nasljeđa indijskog mogulskog razdoblja, a privlači posjetitelje iz cijelog svijeta koji se dolaze diviti njenoj arhitektonskoj ljepoti i iskusiti duhovni ambijent. Zatim slijedi vožnja rikšama kroz uske uličice starog Delhija kako biste upijali živahnu atmosferu lokalnog života. Odlazak na staru tržnicu u Delhiju, Chadni Chowk, jednu od najstarijih i najprometnijih tržnica koja nudi cijeli spektar boja, okusa i kulturne raznolikosti, gdje se nižu razne lokalne trgovine koje prodaju začine, tekstil, nakit i uličnu hranu. Prožeta poviješću, ova užurbana tržnica pruža živopisan uvid u svakodnevicu lokalnog stanovništva Delhija. Šetnja aromatičnom tržnicom začina služi kao divan labirint za istraživanje. Pri povratku u hotel, zaustavljanje pored veličanstvenog spomenika Crvene utvrde. Večera u hotelu i noćenje.

 

3.  dan: NEW DELHI – JAIPUR, 23.02.2025.

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u razgled New Delhija. Obilazak počinje posjetom Bangla Sahib Gurudwara, spokojnim hramom Sikha gdje, između ostaloga, imate priliku vidjeti kako volonteri u društvenoj kuhinji nesebično poslužuju obroke potrebitima. Zatim slijedi vožnja pokraj India Gate-a velikog ratnog spomenika i istaknutih vladinih zgrada moderne arhitekture ali i zgrada povijesnog značaja. Zaustavljanje kod hrama Laxmi Nayarayan, također poznat i kao hram Birla impozantne veličine i fascinantnog izgleda. Odlazak do Qutub Minar, najvišeg minareta od opeke na svijetu koji se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske baštine, a oduševit će vas kompleksnim rezbarijama kao i okolni arheološki kompleks. Vožnja prema Humayun grobnici, savršeno proporcionalnom i zadivljujućem mauzoleju, spomeniku koji je bio inspiracija za izgradnju Taj Mahala. Zaustavljanje zbog fotografiranja kod hrama Lotus, poznatog po prepoznatljivoj arhitekturi inspiriranoj lotusovim cvijetom, mjesto za meditaciju i molitvu ljudi svih vjera. Vožnja prema Jaipuru koji je poznat kao "Ružičasti grad" zadivljujuće povijesti, arhitekture i živopisne kulture. Prijava u hotel, večera i noćenje.

 

4. dan: JAIPUR 24.02.2025.

Doručak. Obilazak počinje palačom Amber koja je na popisu UNESCO-ve svjetske baštine, a do nje dolazimo džipovima. Palača je prekrasan spoj hindu i mogulskog stila, a zadivit će vas kontrast između oštre vanjštine i zadivljujuće unutrašnjosti. Tijekom spusta slijedi posjet povijesnoj strukturi Panna – Meena ka kund, stubištu jedinstvenog kvadratnog oblika. Povratak u grad s usputnim zaustavljanjem kod vodene palače Jal Mahal, vjerojatno najmirnijeg prizora usred indijskog kaosa te odlazak u radionice dragulja i tepiha kako biste svjedočili kako lokalni obrtnici stvaraju čuda od sirovina. U drugoj polovici dana slijedi posjet Jantar Mantaru, drevnom astronomskom opservatoriju koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine i predstavlja arhitektonsko umijeće Jaipura. Posjet kompleksu Gradske palače koja je prekrasan spoj mogulske i radžastanske arhitekture, a još uvijek je dom posljednje vladajuće kraljevske obitelji koja živi u privatnom djelu palače. Pri ulasku u kompleks dvorišta doživit ćete šarm raskošnih vrtova, dojmljivih građevina poput Maharani palače i Mubarak Mahal te dobiti uvid u bogatu kraljevsku prošlost Rajastana. Prije nego počnete istraživati ​​lokalne trgovine, zaustavljanje kod jednog od najpoznatijih svjetskih pročelja Hawa Mahal, tzv. Palače vjetrova zapanjujuće ružičaste fasade i s preko 900 prozora. U večernjim satima predlažemo fakultativni odlazak u resort Chokhi Dhani (doplata prilikom rezervacije aranžmana) koji je osmišljen tako da nalikuje tradicionalnom radžastanskom selu prepunom koliba izrađenih od blata sa slamnatim krovovima i rustikalnim šarmom, a posjetiteljima nudi impresivan autohtoni doživljaj rajastanske kulture, tradicije i gostoprimstva. Večera u hotelu i noćenje.

 

5. dan: JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA 25.02.2025.

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema utvrdi Fatehpur Sikri. Utvrda Fatehpur Sikri sagrađena od crvenog pješčenjaka jedinstven je primjer mogulske arhitektonske raskoši na svom vrhuncu. Car Akbar ju je sagradio u čast dobivanja sina planirajući ondje imati svoju prijestolnicu, no nedostatak vode ga je natjerao da napusti grad. Nastavak putovanja prema Agri. Prijava u hotel i večera. U večernjim satima fakultativni odlazak (doplata prilikom rezervacije aranžmana) na kazališnu predstavu koja govori o ljubavi cara Shah Jahana prema njegovoj ženi, a ujedno je i nadahnula nastanak Taj Mahala. Povratak u hotel. Noćenje.

 

6. dan: AGRA – NEW  DELHI 26.02.2025.

U ranim jutarnjim satima posjet Taj Mahalu, jednom od najcjenjenijih i najpoznatijih spomenika na svijetu. Nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine i naširoko se smatra remek-djelom mogulske arhitekture, simbol je vječne ljubavi te osvaja svojom neusporedivom veličinom, značajem i ljepotom. Povratak u hotel na doručak. Odjava iz hotela i odlazak u obilazak utvrde Agra, remek-djelo dizajna i graditeljstva velikog perzijskog utjecaja. Unutar utvrde nalazi se niz izuzetnih građevina uključujući Moti Masjid, Diwan-i-Aam, Diwan-i-Khas itd. Utvrda je u potpunosti izgrađena od bijelog mramora s umetnutim poludragim kamenjem. Zatim slijedi vožnja prema New Delhiju. Po dolasku, prijava u hotel u okolici zračne luke i večera. Kratki odmor/noćenje.

 

7. dan: NEW  DELHI – DOHA – ZAGREB 27.02.2025.

Tijekom noći, organizirani transfer u zračnu luku New Delhi, prijava na let Qatar Airlinesa. Polet zrakoplova na redovnoj liniji prema Dohi u 03:40 sati. Predviđeno slijetanje u Dohu u 05:40 sati po lokalnom vremenu te povrata prema Zagrebu u 09:10 sati i slijetanje u Zagreb u 13:15 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 1.630 €  / RC 1.690 €

 

Zrakoplovne pristojbe i naknade uključene su u cijenu aranžmana.

Rok za prijavu: 14 dana prije puta ili dok ima mjesta

Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 30

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – New Delhi – Doha – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • rana prijava u hotel i doručak u hotelu 5* na dan dolaska u New Delhi
 • jedno noćenje s doručkom u hotelu 5* u New Delhiju u dvokrevetnim sobama
 • dva noćenja s doručkom u hotelu 5* u Jaipuru u dvokrevetnim sobama
 • jedno noćenje s doručkom u hotelu 5* u Agri u dvokrevetnim sobama
 • zadnje noćenje u New Delhiju u hotelu 5* bez doručka u dvokrevetnim sobama
 • pet večera u hotelima prema programu putovanja
 • vožnja rikšom u Delhiju
 • paket ulaznica za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja:

 

Delhi - Qutub Minar, Humayun’s Tomb, Jama Masjid

Jaipur - Amer Fort, Jantar Mantar, City Palace, Fatehpur Sikri, utvrda

Agra - Taj Mahal, Agra Fort, Itma ud Daula

 • vanjske razglede prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu:  450 eur (obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi)
 • vizu za Indiju i paket troška izrade vize 55 eur po osobi, prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana
 • izlet Chokhi Dhani Village resort, Jaipur s organiziranim transferom 25 eur po osobi (plaćanje prilikom rezervacije aranžmana, min 15 osoba)
 • kazališna predstava u Agri sa transferom, zlatna sjedala 50 eur po osobi, platinum sjedala 65 eur po osobi (plaćanje prilikom rezervacije aranžmana)
 • napojnicu za vozača i lokalnog vodiča: 50 eur po osobi
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

 

 

Informacije o letovima:

Prijevoznik: Qatar Airways

ZAGREB – DOHA                  15:45  23:00

DOHA – NEW DELHI            02:20 08:25

NEW DELHI – DOHA           03:40 05:40

DOHA – ZAGREB                  09:10 13:15

 

VAŽNE INFORMACIJE

-       Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja objavljenom u 2024. godini i podložna su promjeni.

-       Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

-       Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm).

-       Organizator putovanja može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

-       Završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, sl.).

-       Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

-       Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

-       Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.

-       Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

 

Mogućnosti plaćanja:

 • uplata na račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
 • kreditne i debitne kartice, jednokratno i obročno: Visa Premium, Diners, Maestro, Visa, MasterCard

 

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 45 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 72 sata prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 20, a maksimalan broj putnika je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o.


Galerija slika

Ova ponuda nema galerije slika.

Pošaljite upit za ovu ponudu


Fiume Tours Rijeka © Stranice izradio: Mar-Com Rijeka