+385 51 293 620 | +385 99 331 70 67  info@fiumetours.hr  Ul. pod Kaštelom 5, HR-51000 Rijeka

Marrakech mojih snova - vikend putovanje 3 dana/2 noćenja - posebnim zrakoplovom iz Zagreba (G) LAST MINUTE

Fiume Tours Rijeka

Marrakech mojih snova - vikend putovanje 3 dana/2 noćenja - posebnim zrakoplovom iz Zagreba (G) LAST MINUTE

Termin:

12. - 14.11.2021.

Cijena:

Kn 3.990,00 po osobi u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem


Pošaljite upit za ovu ponudu

Program i detalji ponude:

PRIJAVE I REZERVACIJE: FIUME TOURS RIJEKA, Tel: 051 293 620, email: info@fiumetours.hr

 

12.-14.11.2021.

Posebnim zrakoplovom Croatia Airlinesa izravno iz Zagreba

 HOTEL GOMASSINE 4*

www.hotel-gomassine.com

Kn 3.990,00 po osobi u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem

Popust za djecu do 12 godina 20% na pomoćnom ležaju

Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju 10%

Hotel je potpuno renoviran. Elegantne i profinjene završne obrade i dekoracije. Smješten u Guélizu, modernom okrugu, koji se još naziva europskim okrugom, izvan bedema, to je četvrt ureda, trgovina, restorana, ukratko, svakodnevnog života, 5 minuta od željezničke stanice.

Odlična lokacija, recenzije i odabir mnogih koji posjećuju Marrakech 

Vrijednost više: Razgled Marrakecha, lokalni transferi i pratitelj putovanja uključeni su u cijenu aranžmana! 

Najbolja vrijednost za Vaš novac!

Cijena uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom Croatia Airlinesa Zagreb – Marrakech – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, usluge pratitelja putovanja , prijevoz od zračne luke s uključenim poludnevnim razgledom Marrakecha, odlazni prijevoz od hotela do zračne luke, 2 noćenja na osnovi noćenja/doručak u dvokrevetnim sobama, boravišnu pristojbu te troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: ulaznice za kulturno povijesne spomenike, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete i obroke, izlete po narudžbi, troškove osobnih narudžbi te sve što izrijekom nije navedeno u programu.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.   dan: ZAGREB – MARRAKECH

Sastanak putnika održat će se u Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman u jutarnjim satima kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Polazak posebnog zrakoplova Croatia Airlinesa za Marrakech uslijedit će u prijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi poludnevni razgled Marrakecha, „Crvenog grada“. Najupečatljiviji dio grada je Medina koja je zbog svoje atraktivnosti i značaja na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Slijedi razgled džamije Koutoubia te slikovitog staroga grada, grobnice Saadian iz 16. stoljeća i palače Bahia. Nakon prijevoza do hotela prema izboru iz ponude očekuje vas slobodno vrijeme za odmor i šetnju gradom te otkrivanje čari Marrakecha. Navečer preporučujemo odlazak na jednu od večera iz naše ponude. Noćenje.

2.   dan: MARRAKECH – fakultativni sadržaji

Nakon doručka očekuje vas program fakultativnih izleta. Na raspolaganju vam je mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u Essaouiru - grad vjetrova ili jedan od poludnevih izleta – dolina rijeke Ourike ili središte mode u Marrakechu, vrt Majorelle i muzej s bogatom kolekcijom odjeće i modnih detalja poznatog francuskog modnog velikana Yves Saint Laurenta. Oni koji ne žele organizirane grupne sadržaje, slobodno vrijeme mogu iskoristiti za samostalno otkrivanje grada i vlastiti program. Slijedi noćenje.

3.   dan: MARRAKECH - ZAGREB

Nakon doručka očekuje vas mogućnost odlaska na poludnevni izlet koji nudi vožnju quadovima ili jahanje deva, odnosno slobodan dan za vlastite programe. U poslijepodnevnim satima slijedi prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova. Predviđen dolazak u Zagreb je u večernjim satima.

 

FAKULTATIVNI IZLETI

Fantasia – večera i show

Doživite noćni život u Marrakechu, ritam marokanskih pjesma i plesova. Svake večeri od 1980. Chez Ali u Marrakechu nudi večeru i show program koji uključuje predstave, ples, akrobate, jahače, vatromet i narodnu glazbu. Prepustite se ritmu berberskih plemena koji će vas zabavljati dugo u noć.

Cijena: 520,00 kn po osobi

Trajanje: 4 sata

Večera uključuje: prijevoz, večeru s tri slijeda (piće nije uključeno)

 

Večera i ples u palači Soleiman

Luksuzan restoran smješten je unutar palače u carskom gradu Marrakechu. Najvještiji zanatlije iz Fesa i Marrakecha posvetili su godine rada za izgradnju, ali i uređenje palače. Uživajte u ukusnoj marokanskoj večeri uz izvedbe orijentalnih plesačica.

Cijena: 520,00 kn po osobi

Trajanje: 4 sata

Večera uključuje: prijevoz, večeru s tri slijeda (piće nije uključeno)

 

Večera u restoranu palače Gharnata

Palača sagrađena u XVI. stoljeću svojim dizajnom interijera i profinjenošću ostavlja bez daha. Visoki stupovi, mozaik u bojama i dekoracije arapske geometrije posebnosti su restorana koji nudi brojne marokanske specijalitete.

Cijena: 520,00 kn po osobi

Trajanje: 4 sata

Večera uključuje: prijevoz, večeru s tri slijeda (piće nije uključeno)

 

Večera u restoranu Ksar El Hamra uz ples

Ova palača, smještena u medini, primjer je arhitektonske profinjenosti Marrakecha. Veličanstvena terasa okružena drvećem i ugodna atmosfera u središtu grada pozivaju vas na kušanje ukusnih, gotovo zaboravljenih jela koja su pripremljena prema tradicionalnoj marokanskoj kuhinji. Tijekom večere uživajte u izvedbama trbušnih plesačica.

Cijena: 480,00 kn po osobi

Trajanje: 4 sata

Večera uključuje: prijevoz, večeru s tri slijeda (piće nije uključeno)

 

Essaouira

Upoznajte obalu Maroka. Upravo zbog zidina iz 18. stoljeća, Essaouira se nalazi na UNESCO-ovoj listi zaštićene svjetske baštine. Prošećite beskrajnom plažom i probajte ukusne morske plodove. Stara gradska četvrt očarat će vas svojim uskim ulicama, plavim vratima te kućama u čijim se prizemljima nalaze zanatske radionice i male trgovine. Iz luke se pruža impresivan pogled na otok Mogador. Uputite se na tržnicu i doživite čari ovog ribarskog mjesta na atlantskoj obali.

Cijena: 490,00 kn po osobi

Trajanje: cjelodnevni izlet

Izlet uključuje: prijevoz, vodiča na engleskom jeziku, ručak od 3 slijeda u lokalnom restoranu (bez pića)

 

Dolina rijeke Ourike

Dolina rijeke Ourike jedna je od najljepših i najbolje očuvanih dolina u Maroku. Mala berberska naselja, slapovi i stjenoviti krajolici tvore divlju i zavodljivu harmoniju smještenu u podnožju planine Atlas. Posjet berberskoj kući poziva vas na marokanski čaj i daje mogućnost da naučite pripremati tradicionalni kruh (uz doplatu).

Cijena: 340,00 kn po osobi

Trajanje: poludnevni izlet

Izlet uključuje: prijevoz, vodiča na engleskom jeziku, ručak od 3 slijeda u lokalnom restoranu (bez pića)
 

Vrt Majorelle i YSL muzej

Vrt Majorelle dizajnirao je francuski umjetnik Jacques Majorelle 1924. godine tijekom kolonijalnog razdoblja kada je Maroko okupirala Francuska. Od 1980. godine vrt se nalazi u vlasništvu svjetski poznatog dizajnera Yves Saint-Laurenta. U vrtu se također nalazi i muzej, u čijoj kolekciji se nalazi skupocjeni sjevernoafrički tekstil iz Saint-Laurentove osobne zbirke, kao i razne keramike, nakit i umjetničke slike Majorellea. Posebna nijansa podebljane plave boje koju je u velikoj mjeri koristio u vrtu Jacques Majorelle, dobila je ime po njemu - bleu Majorelle. U vrtu se nalaze biljke sa svih pet kontinenata, uglavnom su to kaktusi i bugenvilije.

Cijena: 290,00 kn po osobi

Trajanje: poludnevni izlet

Izlet uključuje: prijevoz, vodiča na engleskom jeziku, ulaznica u botanički vrt i muzej

 

Vožnja quadovima

U 9:00 sati krećemo iz hotela za Palmeraie. Quadovima ćemo se voziti oko dva sata po pijesku, dinama i uz palme. U berberskom selu imamo pauzu uz čaj s lokalnim stanovnicima.

Cijena: 450,00 kn po osobi (1 osoba na 1 quad) Trajanje: 2 sata

Izlet uključuje: prijevoz, quadove i opremu, čaj

 

Jahanje deva

U 9:00 sati krećemo iz hotela za Palmeraie gdje sjedamo na deve i jašemo kroz pustinjski krajolik. Uživajte u pogledu uz ritmično kretanje deva koje nas dovode do berberskog sela gdje imamo pauzu uz čaj. Upoznajte lokalno stanovništvo i naučite mnogo zanimljivosti o ovim zabavnim životinjama.

Cijena: 290,00 kn po osobi

Trajanje: 2 sata

Izlet uključuje: prijevoz, jahanje deve, čaj

Napomena: Doplate nije moguće realizirati na licu mjesta već isključivo prilikom kupovine aranžmana. Cijene navedenih izleta vrijede za min. 25 prijavljenih putnika po izletu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika po izletu, moguća je izmjena cijene.

 

Cijene su objavljene u hrvatskim kunama i izražene sukladno odredbama posebnog postupka oporezivanja marže putničkih agencija. Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Svi će putnici dobiti obavijest o redu letenja najkasnije 3 dana prije polaska. Organizator zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnog programa. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjeni te organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana sukladno stvarnim troškovima pristojbi.

Odgovorni organizator: Globtour Event 

 


Galerija slika

Ova ponuda nema galerije slika.

Pošaljite upit za ovu ponudu


Fiume Tours Rijeka © Stranice izradio: Mar-Com Rijeka