+385 51 293 620 | +385 99 331 70 67  info@fiumetours.hr  Ul. pod Kaštelom 5, HR-51000 Rijeka

NOVA GODINA KOPENHAGEN 4 DANA ZRAKOPLOVOM (IP)

Fiume Tours Rijeka

NOVA GODINA KOPENHAGEN 4 DANA ZRAKOPLOVOM (IP)

Termin:

29.12.2024.-01.01.2025. NOVO

Cijena:

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 760 EUR / RC 780 EUR


Pošaljite upit za ovu ponudu

Program i detalji ponude:

Uz Zagreb moguć polazak priključnim letom iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra.

 

Dodatna vrijednost: organizirani razgled grada i svih najvećih atrakcija autobusom!

Uključene zrakoplovne pristojbe i naknade!

 

Predviđeni hotel:

Richmond 3*, centralno lociran!

1. dan, nedjelja 29.12.: ZAGREB - KOPENHAGEN

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb, na katu pored kioska Tiska, najkasnije dva sata prije leta. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na redovnoj liniji za Kopenhagen u 08:35 sati (satnice leta iskazane na dnu programa). Po slijetanju u 10:30 sati u dansku prijestolnicu, odlazak na razgled grada panoramski i pješački u trajanju od 4 sata: park Tivoli, gradska vijećnica, dvorac Rosenborg, Kastellet, Morska sirena (simbol grada), impozantna fontana Gefion, Palača Amalienborg (rezidencija danskih kraljeva), lučka četvrt Nyhavn... Odlazak do hotela i smještaj. Nakon kraćeg odmora odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u šetnju središtem grada, prema Nyhavnu, najživopisnijem dijelu grada i najčešćem motivu svih gradskih razglednica, živahnoj i šarenoj četvrti uz samu obalu. Svakako preporučujemo jednosatnu vožnju brodom po gradskim kanalima (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Poslije plovidbe prelazimo  most s Nyhavna do Broens GadekØkkena, omiljenog mjesta za jelo, piće i druženje zadnjih nekoliko godina, smještenog između Nyhavna i četvrti Christiania. Riječ je o svojevrsnoj food tržnici na otvorenom, s mnogo štandova s odličnom ponudom hrane iz svih kutaka svijeta. Sigurno ćete uživati u šarenoj, bučnoj, slikovitoj atmosferi izmiješani s lokalnim stanovništvom, uz odličnu hranu i dansko pivo! Povratak u hotel s voditeljem putovanja. Noćenje.

 

2. dan, ponedjeljak 30.12.: KOPENHAGEN

Doručak. Nakon doručka nastavljamo s razgledom Kopenhagena. Prošetat ćemo uz slavni park Tivoli, jedan od najstarijih zabavnih parkova na svijetu (otvoren 1843. god.!) i najveću gradsku atrakciju. Uz spomenik slavnom Hansu Christianu Andersenu, od Gradske vijećnice idemo uz Ny Carlsberg gliptoteku i Nacionalni muzej prema dvorcu Cristiansborg na otoku Slotsholmen – sjedištu danskog parlamenta, premijera i Vrhovnog suda, kroz trgovački centar grada prema zanimljivom Kružnom tornju iz 17. st., nekoć astronomskom opservatoriju koji je dao izgraditi slavni kralj Christian IV. Svoju ćemo šetnju središtem grada završiti u Torvehallerne KBH, natkrivenoj gradskoj tržnici gdje ćete naći danske delikatese, s više od 80 trgovina, barova i restorana. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Za ljubitelje umjetnosti preporučujemo posjet slavnoj Ny Carlsberg gliptoteci u kojoj se nalazi fantastična privatna kolekcija Carla Jakobsena, sina osnivača pivovare Carlsberg. Volite li impresionizam i postimpresionizam, nećete zažaliti. Za one koji su spremni za još hodanja, a vole neobične i „otkačene“ lokacije – posjetite četvrt Christiania, grad unutar grada, sa zasebnim gradskim pravima i pravilima. Zabranjeno fotografiranje! A za one koji više vole vrijeme utrošiti sjedeći na kakvoj terasi uz mještane – posjetite Meatpacking district i Faelledparken u četvrti Vesterbro, uživat ćete!  Povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan, utorak 31.12.: KOPENHAGEN: fakultativni izlet u MÄLMO

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogući fakultativni izlet vlakom do švedskog grada Malmö, koji je s Kopenhagenom spojen mostom Øresund (doplata na licu mjesta, minimum potreban za realizaciju 15 putnika). Jedan od najvećih i najznačajnijih gradova Švedske, smješten na samom njezinom jugu, poznat je po svojoj modernoj arhitekturi - najzanimljivija građevina koja se ističe na ulazu u grad jest „Turning Torso“ neo-futuristički stambeni neboder poznatog španjolskog arhitekta Santiaga  Calatrave. Nekoć lučki a danas industrijski grad, Mälmo je treći grad po veličini u Švedskoj i omiljeno odredište za izlet iz danske prijestolnice. Stari grad je malen i pregledan, a nezaobilazno mjesto za uživanje njegov je trg Lilla Torg. Dodatnu draž ovom izletu u Švedsku čini vožnja vlakom kroz slavni most Øresund koji u dužini od gotovo 8 km spaja Dansku i Švedsku, odnosno Malmö i Kopenhagen. Povratak poslijepodne u Kopenhagen i slobodan ostatak dana. Doček Nove godine na trgovima i ulicama grada (napomena: organizacija dočeka u gradu u isključivoj je nadležnosti gradskih vlasti). Noćenje.

Za putnike koji ne žele izlet u Malmö, slobodan dan za vlastite aktivnosti, posjete muzejima (preporučujemo Nacionalni muzej, Louisiana muzej moderne umjetnosti, Thorvaldsens muzej, renovirani Muzej dizajna...). Ako niste zainteresirani za muzeje, već više volite uživati na otvorenom, brojni parkovi će vam pružiti utočište od gradske vreve. Među njima se ističe najveći park u Kopenhagenu, park Faelled. Ne sumnjamo da ćete uživati i u kupovini, jer Danska je poznata po svom bezvremenskom dizajnu i fantastičnoj ponudi kvalitetnih trgovina.

 

4. dan, srijeda 01.01.2025.: KOPENHAGEN – ZAGREB

SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Poslije doručka odjava iz hotela i transfer autobusom u zračnu luku Kastrup na let zrakoplovne kompanije Croatia Airlines na redovnoj liniji u 11:20 sati. Planirano slijetanje u Zagreb u 13:10 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 760 EUR / RC 780 EUR

Uključene zrakoplovne pristojbe i naknade!

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta

Minimalan broj putnika: 20  /  Maksimalan broj putnika: 30

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Kopenhagen–Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Kopenhagenu u dvokrevetnoj sobi
 • panoramski i pješački razgled Kopenhagena u trajanju od 4 sata 1. dan programa
 • vanjske razglede prema programu
 • transfere prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • vožnja brodom kanalima Kopenhagena: odrasli 20 EUR, djeca do 15 godina 16 EUR (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum 15 prijavljenih)
 • izlet vlakom u Malmö: 45 EUR po osobi (uključuje povratnu kartu za vlak, pratnju voditelja putovanja) –prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum potreban za realizaciju 15 prijavljenih putnika
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 230 EUR, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • napojnicu za vodiča i vozače – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je dodatno nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 3 EUR po osobi po danu – iznos se dijeli na tri osobe; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši i niži, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

Informativne cijene ulaznica (plaćanje na licu mjesta, cijene mogu biti podložne promjeni, ažurirano u veljači, 2024. godine):

 • Tivoli od 155 DKK (djeca 3-7 god. 70 DKK)
 • Carlsberg Glyptotek 125 DKK, djeca i mladi do 18 godina gratis
 • Muzej Thorvaldsen 100 DKK, djeca i mladi do 18 godina gratis
 • dvorac Christiansborg 175 DKK (kombinirana ulaznica), djeca i mladi ispod 18 godina gratis
 • Rosenborg dvorac 130 DKK, djeca i mladi ispod 18 godina gratis
 • karta za javni prijevoz (integrirani) 24 DKK

 

 

Informacije o letu:

Croatia Airlines

OU 480  ZAGCPH       0840 1040  

OU 481  CPHZAG       1120 1310

 

                                              

Popusti i doplate:

 • 20% popusta za jedno dijete od 2 do 11,99 god., u pratnji dvije odrasle osobe (u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem)
 • dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni
 • mogućnost doplate za povratni priključni let iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra po osobi od 70 EUR ili samo jedan smjer 50 EUR - raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu
 • promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 70 EUR.

 

VAŽNE INFORMACIJE

 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u 2024. godini i podložna su promjeni.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Organizator putovanja može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda gradova, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
 • Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm).
 • Završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, sl.). 
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
 • Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

 

 

Kopenhagen je glavni i najnaseljeniji grad Danske. Nalazi se na istočnoj obali otoka Zelanda; još jedan mali dio grada nalazi se na Amageru, a odvojen je od Malmöa, u Švedskoj, uz tjesnac Øresund. Most Øresund povezuje dva grada željeznicom i cestom. Od prijelaza 21. stoljeća Kopenhagen je doživio snažan urbani i kulturni razvoj, potpomognut ulaganjem u njegove institucije i infrastrukturu. Grad je kulturno, gospodarsko i vladino središte Danske; to je jedno od najvećih financijskih središta Sjeverne Europe s burzom u Kopenhagenu. Kopenhaško gospodarstvo doživjelo je brzi razvoj u uslužnom sektoru, posebno kroz inicijative u informacijskoj tehnologiji, farmaceutskim proizvodima i čistoj tehnologiji. Od završetka mosta Øresund, Kopenhagen se sve više integrirao sa švedskom pokrajinom Scania i njezinim najvećim gradom, Malmöom, u obliku regije Øresund. Uz niz mostova koji povezuju različite četvrti, gradski pejzaž karakteriziraju parkovi, šetnice i rive. Značajke Kopenhagena, kao što su vrtovi Tivoli, kip Mala sirena, palače Amalienborg i Christiansborg, vrtovi dvorca Rosenborg, Frederikova crkva i mnogi muzeji, restorani i noćni klubovi značajne su turističke atrakcije. Najveće jezero u Danskoj, Arresø, nalazi se oko 43 kilometra sjeverozapadno od Trga gradske vijećnice.

 

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142


Galerija slika

Ova ponuda nema galerije slika.

Pošaljite upit za ovu ponudu


Fiume Tours Rijeka © Stranice izradio: Mar-Com Rijeka